Onze dienstverlening richt zich op de retail, horeca, industrie en groothandel.

Dienstverlening voor diverse doelgroepen

 

Of u nu een horecabedrijf heeft of werkzaam bent in de retail: als het op de dienstverlening rondom het verpakken van kaas aankomt bent u bij Hazeleger Kaas op de juiste plek. Ons bedrijf bestaat uit twee hoofdonderdelen: Klanten leveren bij ons hun kaasproducten aan waarbij wij zorgen voor de verpakking (co-packing). Daarnaast verkopen wij ook verpakte kaas waarbij wij ook de inkoop van de kaas voor onze rekening nemen.

 

Retail

Retail

Onze klanten die aan de retail leveren verzorgen in de meeste gevallen hun eigen kaas, waarbij wij voor de verpakking van de kaas zorgdragen. Denk daarbij aan kleine porties gesneden kaas die gericht zijn op het openingsgemak van de consument.  

Horeca en groothandel

Aan de horeca en de groothandel kunnen wij snel verpakte kaas leveren. Daarvoor beschikken wij over een standaard voorraadassortiment, zodat wij ook snel kleine aantallen kunnen leveren. De kaas is door ons zelf gerijpt of ingekocht van kwalitatief hoogwaardige kaasproducenten. Wij kunnen verpakkingen in verschillende soorten en maten vullen met verschillende soorten kaas in allerlei afmetingen.

Doelgroep horeca en groothandel
Industrie

Industrie

Voor de industriƫle doelgroep hebben wij veel speciale plakformaten en kunnen wij specialistische vragen invullen.

Alles is in principe mogelijk bij ons. Van ronde en rechthoekige plakken tot aan verpakkingen met voorbedrukte folie. De omverpakking kan een doos of krat naar keuze zijn. Wilt u weten wat voor uw situatie de meest praktische en betaalbare oplossing is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.