IMG_3618

Distributie

Hoe distributie
in z’n werk gaat

Hazeleger werkt samen met distributiepartners om klanten volledig te kunnen ontzorgen op het gebied van distributie. Wij nemen de opslag en het orderpicken voor onze rekening. Zo hoef je als klant geen voorraad op te slaan en te beheren. Wij automatiseren orders en leveringen. Het hele kaasproces ligt dan bij Hazeleger kaas. Wij zorgen er natuurlijk voor dat alles volgens de eisen van GS1 wordt uitgeleverd. Op die manier kunnen wij het distributieproces versnellen.

Hoe distributie <br><span>in z’n werk gaat<span>

Onderdelen van het distributieproces

Samen met de klant kijken we welke onderdelen van het distributieproces wij op ons kunnen nemen om de klant te ontzorgen. Dat kan het hele proces zijn, maar ook een gedeelte.

Opslag
Opslag

Hazeleger slaat de voorraad voor korte of langere tijd op.

Orderpick
Orderpick

Hazeleger zet de bestellingen vanuit de voorraad klaar.

Uitgangscontrole
Uitgangscontrole

Hazeleger controleert de bestelling voordat deze het pand verlaat.

Transport
Transport

Hazeleger verzorgt de levering van de verpakte kaas op de bestemming.

Van snijden tot distributie

Hazeleger is goed in het leveren van kaas op maat. Wij snijden, verpakken en verzenden zoals u wilt.

Snijden

We snijden de kaas in plakken of stukken. Binnen deze kaders zijn er allerlei verschillende vormen en formaten mogelijk.

Verpakken

De gesneden kaas wordt direct verpakt. We zorgen dat de verpakking voldoet aan alle eigenschappen die nodig zijn voor de bestemming van het product.

Inpakken

We geven advies over de vorm, het formaat en de verpakking van de kaas. Hierbij houden we altijd rekening met de bestemming van het product.

Distributie

Om klanten het proces vanaf het snijden van het product volledig uit handen te nemen, verzorgen we zo nodig ook de distributie.

Algemeen

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op