Pop_Up-Bedrijfsvideo-OnzeSmaak

Bekijk & proef onze smaak!

MMK-IMGL7395-hr

Dit is wat wij doen

We zijn specialist in het snijden en verpakken van kaas. Dagelijks verwerken we allerlei soorten kaas tot een prachtig eindproduct voor onze klanten

Snijden

De productie start met het snijden van de kaas. Dat kan in plakken, stukken, schuitjes of industriële blokken.

Verpakken

Na het snijden wordt de kaas vacuüm of onder beschermde atmosfeer verpakt. We houden hierbij rekening met de gebruiksfuncties en de presentatie van de verpakking.

Inpakken

De verpakkingen worden in een krat, transportdoos of displaysdoos gedaan. We selecteren de juiste omverpakking op basis van de bestemming en functie.

Distributie

Als laatste zorgen we ervoor dat het product op de juiste bestemming komt.

Verpakkingsassortiment

In ons verpakkingsassortiment tonen we u een overzicht van alle soorten verpakkingen die wij aan kunnen bieden. Download deze nu!

Dé specialist in het
verwerken van kaas

Bij Hazeleger Kaas ben je aan het juiste adres voor zowel grote als kleine productiegroottes en specialistische batches. Wij hebben de mensen, de kennis en de techniek in huis om elk product het best tot zijn recht te laten komen. Wij adviseren je graag over de verschillende vormen en efficiënte manieren van snijden en verpakken.

<h2>     <span>Dé specialist in het </span><br> verwerken van kaas </h2>

Hier zijn we trots op

Onze certificaten

Wij beschikken over de benodigde certificaten op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid.

Onze machines

Zijn geavanceerd en voorzien van de nieuwste innovatieve technieken. Ook worden onze machines continu netjes onderhouden. Hierdoor kunnen ze dag en nacht produceren.

Familiebedrijf met korte lijntjes

We staan altijd voor elkaar en voor onze klanten klaar. We houden van simpel, efficiënt en zullen de gemaakte afspraken niet breken.

100 - jarig bestaan

Anno 2022 bestaat Hazeleger Kaas 100 jaar, wij hopen dit te kunnen bekronen met het verpakken van 25 miljoen kilo kaas. Wij willen alle partners en klanten bedanken en hopen in de toekomst nog meer mooie samenwerkingen met jullie aan te gaan.

Predicaat Hofleverancier

Als bekroning op het 100-jarig jubileum mocht Wim van Rijn op 20 december 2022 het predicaat Hofleverancier in ontvangst nemen.

Onze collega's

Binnen Hazeleger hangt een prettige werksfeer. Dit zorgt ervoor dat onze collega's lang bij ons blijven werken en dat wij als Hazeleger over veel kennis beschikken op het gebied van verpakken.

Wij snijden en
verpakken kaas

Volg de kaas naar de klant. Leer meer over onze kaasreis: van voorbereiding tot distributie.

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Algemeen