Pop_Up-Bedrijfsvideo-OnzeSmaak

Bekijk & proef onze smaak!

MM-Fotografie-_MMK2447-JPG-HR

Onze aanpak

Binnen Hazeleger Kaas snijden en verpakken wij kaas. Wij doen dit als onafhankelijk bedrijf en zo nemen we grote kaasproducenten, kleine ondernemers en merken werk uit handen zodat zij zich op andere werkzaamheden kunnen richten. Je kunt bij ons rekenen op flexibiliteit, kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid.

Kwaliteit

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, wij vinden dit een essentieel punt bij de verwerking van voedingsmiddelen. Vandaar dat wij naast het behalen van de benodigde certificaten op het gebied van kwaliteit ook extra acties ondernemen. Zo zijn wij altijd bezig met het trainen van medewerkers en voeren wij grondige interne controles uit.

Duurzaamheid

Om onze bedrijfsvoering ook in de toekomst op een gezonde manier voort te kunnen zetten is het belangrijk om op een duurzame manier te opereren. Zo bieden wij onze collega's verschillende trainingen aan zoals een taalcursus en verschillende operator cursussen. Op het gebied van milieu hebben we ook al grote stappen gemaakt. Zo hebben wij bijvoorbeeld met de productielocatie aan de koningsbergenweg het BREAAM Certificaat behaald. Daarnaast zijn wij op het gebied van verpakkingen bezig met verduurzamen van het verpakkingsmateriaal en het reduceren van het gebruik ervan. Verder vinden wij het ook belangrijk om van meerwaarde te zijn in de maatschappij. Dit doen wij door onder andere goede doelen en maatschappelijke initiatieven te steunen.

Onafhankelijk

Binnen Hazeleger Kaas is bewust de keuze gemaakt om geen eigen kaasmerk in het assortiment te hebben. Hierdoor hoeven we niet met onze eigen klanten te concurreren en kunnen wij op een onafhankelijke manier kaas versnijden en verpakken.

Onafhankelijk

Lange termijn relaties, daar gaat het om

Wim van Rijn eigenaar Hazeleger Kaas

Dit is waar wij goed in zijn

  • Veel verschillende soorten verpakkingen maken
  • Snel en flexibel handelen
  • Het produceren van kleine batches
  • De markt analyseren
  • Advies geven
  • Machines bedienen
  • Technische innovaties realiseren
  • Doen wat we zeggen
  • Kwaliteit leveren
  • Maatwerk leveren

Altijd vooruit

Wij zijn constant bezig om ons productieproces te verbeteren. Dit doen we door op de hoogte te blijven van de nieuwste technische ontwikkelingen en door onze kennis keer op keer te vergroten. Daarnaast proberen wij ons eigen proces telkens te verbeteren door op een kritische manier naar de processtappen en de daarbij behorende werkwijzen te kijken. Met onze eigen Research & Development team zijn we voortdurend bezig om het gebruiksgemak en de houdbaarheid van het product te optimaliseren. Ook blijven we onze producten telkens innoveren op het gebied van duurzame verpakkingsmaterialen.

Altijd vooruit

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Algemeen