Hero sfeervisual Hazeleger NEW8 (1)

Inpakken

Hoe het inpakken
in z’n werk gaat

Hazeleger pakt de individueel verpakte kaas ook op verschillende manieren in. Hierbij letten we goed op de functie van de omverpakking. We kunnen bijvoorbeeld alleen letten op de voorwaarden voor transport, maar we kunnen ook presentatiemateriaal creëren. We kunnen verschillende aantallen en maten inpakken in allerlei soorten omverpakkingen. De omverpakking wordt volledig afgestemd op de wensen van de klant.

Hoe het inpakken <br><span>in z’n werk gaat<span>

Alle manieren van inpakken op een rij

We pakken verpakte kazen in verschillende omverpakkingen in: van CBL-kratten tot Combi dozen. We leveren ook maatwerk omverpakkingen.

CBL krat
CBL krat

Kratten uit de CBL pool

Transport doos
Transport doos

Standaard doos voor transport

SRP doos
SRP doos

Kant en klaar bedrukte doos die in het schap gezet kan worden

Combi doos
Combi doos

Meerdere soorten kaas in één doos

Van snijden tot distributie

Hazeleger is goed in het leveren van kaas op maat. Wij snijden, verpakken en verzenden zoals u wilt.

Snijden

We snijden de kaas in plakken of stukken. Binnen deze kaders zijn er allerlei verschillende vormen en formaten mogelijk.

Verpakken

De gesneden kaas wordt direct verpakt. We zorgen dat de verpakking voldoet aan alle eigenschappen die nodig zijn voor de bestemming van het product.

Inpakken

We geven advies over de vorm, het formaat en de verpakking van de kaas. Hierbij houden we altijd rekening met de bestemming van het product.

Distributie

Om klanten het proces vanaf het snijden van het product volledig uit handen te nemen, verzorgen we zo nodig ook de distributie.

Algemeen

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op