We kunnen kaas verpakken in bijna elke gewenste vorm.

De juiste kaasverpakking

 

Wij versnijden en verpakken kaas in nagenoeg alle gewenste verpakkingsvormen en formaten. Hierbij richten wij ons op verschillende doelgroepen: de retail, de horeca, groothandels en de industrie. Wij maken gebruik van verschillende productielijnen. Daardoor kunnen wij van een hele kaas plakken of stukken maken.

 

Klappack

Klant als uitgangspunt

Wij verpakken kaas voor vele bekende kaasmerken van Nederland en gebruiken daar verschillende verpakkingen voor. De eisen en wensen van onze klanten vormen daarbij ons uitgangspunt.

 

Verpakking op basis van uw wensen

Hoe groot uw kaasverpakking ook moet zijn en waarvoor deze verpakking ook bedoeld is: wij stellen uw wensen en eisen centraal. Al is uw aanvraag nog zo nieuw voor ons, wij gaan altijd voor de beste oplossing. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van het verpakken van kaas, lukt het ons eigenlijk altijd om aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Verpakken

Verpakkingsvarianten

We hebben verschillende verpakkingsvarianten die we kunnen aanbieden. Voor het verpakken van stukken kaas hebben we de mogelijkheid om het te begassen of te vacumeren. Verder kunnen we plakken kaas aanbieden in een klappack verpakking, schalen of een dieptrek begaste verpakking. Uiteraard staan we ook open om met u een nieuwe verpakkingsvarianten te ontwikkelen.