Hazeleger Kaas bestaat al sinds 1922.

Historie van Hazeleger Kaas

 

Hazeleger Kaas werd in 1922 als zelfstandig familiebedrijf opgericht. In beginsel startten wij met het venten van kaas langs de deuren. Rond 1930 zijn we ook begonnen met het rijpen en verkopen van hele kazen. Voor het rijpen hadden wij de beschikking over een eigen kaaspakhuis. Toen er tijdens het venten steeds meer vraag kwam naar verpakte plakjes kaas en stukjes , besloten wij om het roer om te gooien.

 

 

Vandaag de dag

Zo groeiden wij uit tot een modern bedrijf dat zich dag in dag uit toelegt op het snijden en verpakken van kaas. Daarbij verpakken we voor vele bekende kaasmerken kaas in uiteenlopende verpakkingen die vervolgens de hele wereld over gaan. In 2018 hebben wij een nieuwe verpakkingslocatie geopend waarmee wij klaar zijn voor de toekomst.

Titel

De kracht van een informeel familiebedrijf

Nog altijd ademt ons bedrijf de sfeer uit van een informeel familiebedrijf. Bij ons zijn de communicatielijnen kort en staan de deuren altijd voor iedereen open. Samenwerking staat bij ons centraal en daarbij zijn wij in staat om altijd snelle beslissingen te nemen. Op die manier profiteren onze klanten optimaal van onze vergaande dienstverlening.