We gaan altijd voor de beste kwaliteit.

Kwaliteit in kaas verpakken

 

Als het gaat om voedingsmiddelen is kwaliteit natuurlijk uiterst belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om onze klanten te voorzien van een constante kwaliteit van de producten die wij leveren en distribueren. Zo werken wij alleen samen met leveranciers waarvan wij weten dat zij ook voor diezelfde kwaliteit gaan.

 

Kwaliteitscontrole

Certificaten en registraties

Wij beschikken over de benodigde certificaten op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Zo zijn wij zelf onder andere British Retail Consortium (BRC) en International Food Standard (IFS) gecertificeerd. Benieuwd naar al onze certificeringen? Bekijk ze hieronder.

Wij leveren onze verpakkingen wereldwijd en zijn aangesloten bij een exportmodule. Hierdoor mogen wij kaas verpakken voor landen die zeer specifieke eisen stellen op het gebied van het verpakken van voedsel, zoals bijvoorbeeld China, Japan en de Verenigde Staten.

Interne controle

Natuurlijk houden we ook zelf de kwaliteit van onze producten en de bijbehorende verpakkingen goed in de gaten. Zo krijgen al onze medewerkers interne trainingen. Verder voeren wij tijdens het verpakkingsproces structurele controles uit om de kwaliteit ten alle tijden te kunnen waarborgen.