Pop_Up-Bedrijfsvideo-OnzeSmaak

Bekijk & proef onze smaak!

DSC08292-13-bew2

Hazeleger Kaas Hofleverancier

Als bekroning op het 100 jarig jubileum van Hazeleger Kaas mocht Wim van Rijn op 20 december 2022 het predicaat Hofleverancier in ontvangst nemen. Daarmee heeft Hazeleger Kaas het recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen.

Dagelijks verwerken we bij Hazeleger Kaas allerlei soorten kaas tot prachtige eindproducten voor de klant. In 2022 bestond Hazeleger Kaas 100 jaar. We hebben dit ook gevierd met onze medewerkers, klanten, relaties en familie.

Als bekroning van dit 100-jarig jubileum mocht Wim van Rijn op 20 december 2022 het predicaat Hofleverancier in ontvangst nemen. Het predicaat werd officieel uitgereikt door J.J. Luteijn, waarnemend burgemeester van de gemeente Barneveld.

Aan deze toekenning is een lange procedure vooraf gegaan. Niet alleen de aantoonbare geschiedenis van Hazeleger Kaas was van belang, ook de financiƫle positie en de staat van de onderneming. Daarnaast zijn er verschillende arbeidsinspecties uitgevoerd. Als resultaat hiervan heeft Hazeleger Kaas het recht om het Koninklijk Wapen te voeren met de toevoeging bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Algemeen