Home

Kaas verpakken?
Wij regelen het voor u!

 • Het snijden en verpakken van kaas: dat is wat we doen. In welke verpakkingsvorm of afmeting u ook wenst, wij zijn in staat om aan ieders eisen en wensen tegemoet te komen. We willen graag een betrouwbare partner voor onze klanten zijn, zodat we op de lange termijn uitstekend kunnen samenwerken.

  Waar we goed in zijn
  We voeren alle activiteiten rondom het snijden en verpakken van kaas zelf uit. We leveren aan verschillende doelgroepen, zoals de horeca, de retail, de groothandel en de industrie. We beschikken over een groot aantal productielijnen en ons assortiment is uiterst divers.

 • En als u dat wilt, kunnen we ook voor de distributie van uw product zorgen.
  Meer weten over onze dienstverlening op het gebied van kaas verpakkingen? Vele klanten gingen u voor, dus neem een kijkje bij onze referenties. Want we kunnen zelf wel zeggen dat we ergens goed in zijn: ons verhaal wordt nog geloofwaardiger als onze klanten dat bevestigen.

  Al overtuigd van onze werkwijze? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.
 •  

  Klanten aan het woord

  Top kwaliteit realiseer je met een top dienstverlener en echte kaas komt uit de Beemster. - Hoofd bedrijfsbureau – Cono Kaasmakers
Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord