Home

Kaas verpakken?
Wij regelen het voor u!

 • Het snijden en verpakken van kaas: dat is wat wij doen. In welke verpakkingsvorm of afmeting u ook wenst, wij zijn in staat om aan ieders eisen en wensen tegemoet te komen. Wij willen graag een betrouwbare partner voor onze klanten zijn, zodat we op de lange termijn uitstekend kunnen samenwerken.

  Waar wij goed in zijn
  We voeren alle activiteiten rondom het snijden en verpakken van kaas zelf uit. Wij leveren aan verschillende doelgroepen, zoals de horeca, de retail, de groothandel en de industrie. Wij beschikken over een groot aantal productielijnen en ons assortiment is uiterst divers.

 • Als u dat wilt, kunnen we ook de distributie van uw product verzorgen.
  Meer weten over onze dienstverlening op het gebied van kaas verpakkingen? Vele klanten gingen u voor, dus neem een kijkje bij onze referenties. Wij kunnen zelf wel zeggen dat wij ergens goed in zijn, maar ons verhaal wordt nog geloofwaardiger als onze klanten dat bevestigen.

  Al overtuigd van onze werkwijze? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.
 •  

  Klanten aan het woord

  "Top kwaliteit realiseer je met een top dienstverlener en echte kaas komt uit de Beemster" - Cono Kaasmakers
 •  

  Klanten aan het woord

  “Hazeleger Kaas is voor ons een betrouwbare partij waar we graag mee samenwerken. Alles volgens het motto: “zeggen wat je doet én ook doen wat je zegt! Duidelijk, recht door zee, oplossingsgericht met als resultaat een kwalitatief product!"- Westland Kaas
Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord